MIN BAGGRUND

Jeg er oprindeligt uddannet sanglærer fra Rytmisk Musikkonservatorium i København, hvor jeg hovedsageligt blev undervist i Anne Rosing metoden.
Herefter startede jeg i et længere forløb hos sanglærer Susanna Eken til meget stor inspiration for både min egen sangkarriere og videreuddannelse som sanglærer.

Jeg har igennem årene afprøvet og overværet adskillige sangtimer, workshops og længere kurser indenfor rytmisk sangs mange undervisningsretninger.
Jeg har siden efteruddannet mig privat hos Susanna Eken og på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hos Susanna Eken har jeg samlet mig en omfattende grundforståelse af stemmen og videreudviklet min fornemmelse for hver sangers individuelle vej.

Jeg har igennem mange år været professionel udøvende sanger med mange koncerter i ind og udland.
Jeg er herudover sangskriver og har udgivet 4 albums i eget navn. Seneste album “Change” udkom hos Universal Music i 2019.

At arbejde professionelt med stemmen, blandt andet via enkle og opbyggende/stemmeudviklende øvelser, kan gøre en stor forskel for sangere der ønsker at blive friere. Det gør at man lærer sin stemme og dens behov at kende. Det er et uvurderligt kreativt værktøj at have. 

Download mit CV

www.mette-juul.com