MIN BAGGRUND

Jeg har igennem mange år været udøvende sanger med koncerter i ind og udland.
Jeg er også sangskriver og har udgivet 5 albums i eget navn. Seneste album “Change” udkom på Universal Music + efterfølgeren “New York – Copenhagen” fra 2020.

Sideløbende har jeg haft den store glæde at undervise andre sangere, både professionelle, unge sangere fra Musikkonservatoriet og dedikerede sangere der er glade for at synge i fritiden.

Det at lærer sin stemmes muligheder at kende, er et uvurderligt og kreativt værktøj at have. F.eks kan individuelle stemmeøvelser gøre en stor forskel for sangere der gerne vil udvikle en friere og stærkere stemme.

Jeg er oprindeligt uddannet sanglærer fra Rytmisk Musikkonservatorium i København, hvor jeg hovedsageligt blev undervist i Anne Rosing metoden.
Herefter startede jeg i et længere forløb hos sanglærer Susanna Eken til meget stor inspiration for både min egen sangkarriere og videreuddannelse som sanglærer.

Jeg har igennem årene afprøvet og overværet adskillige sangtimer, workshops og længere kurser indenfor rytmisk sangs mange undervisningsretninger.
Jeg har siden efteruddannet mig privat hos Susanna Eken og på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hos Susanna Eken har jeg samlet mig en omfattende grundforståelse af stemmen og videreudviklet min fornemmelse for hver sangers individuelle vej.

Download mit CV

www.mette-juul.com