TANKERNE BAG UNDERVISNINGEN

Jeg underviser elever fra musikkonservatoriet, autodidakte sangere, unge sangere, skuespillere og sidst men ikke mindst, etablerede sangere der ønsker inspiration eller hjælp efter at have udviklet stemmeproblemer. Jeg arbejder med alle genre inden for rytmisk musik, såsom pop, jazz, folk og musicalgenren, crossover mfl.

Jeg hjælper sangere med at udvikle og frigive netop deres iboende potentiale. Sangere der ikke lyder ens, men som synger ud fra hver deres kerne og historie.

Jeg arbejder blandt andet med at forbinde stemmen med kroppen, og gennem individuelle øvelser at udvikle en fri og holdbar stemme. 

Tekstfortolkning og formidling er ofte en stor del af undervisningen. Timing, rytmisk træning, fraseringsfrihed, improvisation og andre discipliner, er også et element i min undervisning. Alt efter hver sangers behov.

For sangere hvis stemme måske er blevet brugt uhensigtsmæssigt og derfor har brug for genoptræning, arbejder jeg med rehabilitering igennem enkle og opbyggende øvelser.

At synge handler først og fremmest om at have lyst til at udtrykke sig og fortælle historier, og derfor er det altid mine elevers sangglæde og individuelle kreative udvikling, der er vigtigst for mig som sanglærer.

Mit arbejde som sanglærer er altid at stille mig til rådighed for hver sangers vej.

Jeg tilbyder soloundervisning, master class og workshops.